ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden Voetbalschool Marcel Nijenhuis

Bij inschrijving voor onze activiteiten gaat u automatisch akkoord met hieronder gestelde voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

Bij inschrijving verwachten wij dat u deze inschrijving kracht bij zal zetten door het verschuldigde inschrijfgeld na bevestiging van inschrijving te voldoen. Indien de betaling niet binnen 8 dagen door ons is ontvangen verloopt de aanmelding.

Trainingen/module

Per inschrijving betaalt u voor één module. De kosten voor één module zijn € 50,- per deelnemer. Een module bestaat uit 10 trainingen van een uur.

Kledingvoorschriften

Het is verplicht in het kledingpakket van Voetbalschool Marcel Nijenhuis te trainen. Het kledingpakket bestaat uit een sweater, t-shirt, korte broek en kousen van het merk Stanno. Dit kledingpakket kunnen wij u aanbieden voor € 85,- per deelnemer en dit blijft eigendom van deelnemer.

Aansprakelijkheid en klachten

Voetbalschool Marcel Nijenhuis en s.v. Excelsior Zetten waar wij te gast zijn kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling of letsel aangebracht door derden. Deelnemers aan activiteiten van Voetbalschool Marcel Nijenhuis zijn verzekerd voor letsel door toedoen (of nalatigheid) van de organisator en/of haar medewerkers.

Gedragsregels

Het dragen van scheenbeschermers tijdens de training is verplicht. Deelnemers dienen zich voor, tijdens en na de training correct te gedragen. Bij het niet naleven kan schorsing of verwijdering volgen. Deelnemers dienen zorgvuldig om te gaan met trainingsmaterialen. Indien er sprake is van moedwillige vernieling en/of beschadiging door een deelnemer zullen de eventuele kosten worden verhaald op de betreffende deelnemer.

Verzuim en afgelasting

Een verzuimde training kan niet worden ingehaald. Bij schorsing of verwijdering als gevolg van het genoemde onder 'Aansprakelijkheid en Gedragsregels' vindt er geen restitutie van inschrijfgeld plaats. Wanneer het veld onbespeelbaar is of wanneer er sprake is van extreme weersomstandigheden bestaat de mogelijkheid dat de training wordt afgelast. Eventuele afgelaste activiteiten worden ingehaald. Voetbalschool Marcel Nijenhuis is vrij in de bepaling wanneer deze activiteiten worden ingehaald, uiteraard worden de deelnemers hierover ingelicht. In het geval dat een deelnemer niet aanwezig kan zijn op het moment dat de activiteit wordt ingehaald heeft hij/zij geen recht op restitutie.

Accommodaties

Voetbalschool Marcel Nijenhuis traint bij s.v. Excelsior Zetten. Voetbalschool Marcel Nijenhuis kan de deelnemers toegang verschaffen tot kleedaccommodaties met natruimtes.

Overige

U bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw gegevens, zodat wij u kunnen contacteren. Denk hierbij aan het doorgeven van adreswijzigingen, of wijzigingen van e-mailadressen of telefoonnummers.

Alle audio en/of visuele opnames door Voetbalschool Marcel Nijenhuis ten tijden van diens activiteiten gemaakt zijn automatisch eigendom van Voetbalschool Marcel Nijenhuis. Bij aanmelding voor welke activiteit dan ook geeft men Voetbalschool Marcel Nijenhuis het recht beelden te gebruiken voor commerciële en promotionele doeleinden van Voetbalschool Marcel Nijenhuis.

Voetbalschool Marcel Nijenhuis bepaald het maximaal aantal deelnemers.