SPONSOREN

Waarom sponsoring voor een voetbalschool?

Het is de visie van Voetbalschool Marcel Nijenhuis om het tarief per module laag te houden, zodat het voor ieder kind heel aantrekkelijk is om lid te worden van de Voetbalschool en zich hierdoor verder te ontwikkelen.

Tevens willen we wel de kwaliteit van een zo hoog mogelijk niveau aanbieden. We hebben dan ook in afgelopen 6 jaar diverse trainingsmaterialen aangeschaft waardoor we ons onderscheiden ten opzichte van anderen.

Door sponsoring van onderstaande bedrijven is het mogelijk de kosten per deelnemer van Voetbalschool Marcel Nijenhuis voor de huidige tarieven aan te bieden (zie algemene voorwaarden). Daarnaast hebben we door deze sponsoring de afgelopen 6 jaar ons tarief niet hoeven te verhogen., maar zelfs sinds 2024 kunnen verlagen!

Wij zijn de sponsoren daar enorm dankbaar voor!

Hopelijk is deze formule een blijvend succes, zodat er vele kinderen zich nu én in de toekomst verder kunnen ontwikkelen!

Meer informatie over een sponsor? Klik op het logo!


Mocht u ook geïnteresseerd zijn om sponsor te worden, dan hoor ik het graag (info@voetbalschoolmarcelnijenhuis.nl of 06-15596288)

Hoofdsponsor: Be You Kindercoachpraktijk

Voor meer informatie zie website of bel naar Patricia van der Lienden 06-10432720 of mail naar patricia@vanderlienden.nl.

Kleding sponsoren:

Overige sponsoren: