TRAINERS

Marcel Nijenhuis

Als speler ben ik als F-pupil begonnen bij SDOO in Heteren. In totaal heb ik daar tot aan A-junioren gespeeld. Gedurende die periode heb ik in de Nijmeegse jeugdselecties gezeten. Daarna heb ik in totaal zes jaar betaald voetbal gespeeld, drie seizoenen bij FC Wageningen en drie seizoenen bij N.E.C. Tijdens die periode heb ik ook bij het Nederlands Elftal onder 17 en het Nederlans Militaire Elftal mogen spelen. Later heb ik nog bij Achilles '29, s.c. Bemmel, s.v. SDOO en v.v. WAVV op amateurniveau gespeeld.

Na mijn actieve carrière als speler ben ik mijn trainersdiploma's gaan halen. Ik heb een trainerlicentie van de KNVB UEFA B en mag als hoofdtrainer tot en met 2e klasse trainen. Op dit moment ben ik werkzaam als hoofd - en jeugdtrainer bij s.v. Excelsior Zetten.

Als trainer wil ik op een positieve en enthousiaste manier de spelers verder ontwikkelen. Door mijn ervaringen als speler weet ik wat er van een speler gevraagd wordt op welk niveau dan ook. Ik vind het dan ook geweldig om de kinderen uit de regio daarin te trainen.

 
Dennis Nijenhuis

Als speler heb ik mijn hele voetballoopbaan bij SDOO uit Heteren gevoetbald. Op jonge leeftijd ben ik als gedreven speler bij het eerste elftal gekomen. Voor een periode van 18 jaar heb ik daar in het eerste gespeeld. Vanaf mijn 15e train ik al jeugd. In totaal heb ik dus meer dan 30 jaar ervaring als trainer.

Aangezien ik vooral jeugd wilde gaan trainen, heb ik mijn Jeugd Voetbal Trainer diploma gehaald.

Op dit moment train ik de jeugd bij SDOO te Heteren.

Als trainer wil ik mijn jarenlange ervaringen als jeugdtrainer nu ook gebruiken bij Voetbalschool Marcel Nijenhuis.

Training geven gaat bij mij samen met plezier, gedrevenheid en veel enthousiasme. Hierdoor kan ik de kinderen uit de regio naar een hoger niveau ontwikkelen!